Menu Sluiten

Doodle van de dag nummertje 8

Ik ben dol op de Tour de France. In oktober kijk ik welke route er de zomer erop wordt gevolgd en de belangrijkste renners ken ik ook. De Tour kijk echter vooral vanwege de mooie opnames en mijn herinneringen aan vele delen van Frankrijk waar ik ben geweest in mijn jeugd of daarna. En vanmiddag heb ik buiten op mijn patio aan mijn doodletje zitten werken met een luisterend oor en de televisie af en toe een blik toewerpend. Sinds hele lange tijd weer eens geexpirimenteerd met acrylverf. De verhoudingen moet nog een beetje beter. Verder vind ik het wel een leuke doodle geworden. En jullie? Kijken jullie de Tour?

Advertenties

Vanaf september 2018 zal ik weer beginnen met het geven van workshops. Binnenkort kun je je aanmelden via de webshop. Sluiten

%d bloggers liken dit: