Menu Sluiten

Samenwerken met mij?

Voor vragen over WordPress, social media en de ontwikkeling van huisstijlen kun je bij mijn bedrijf jeanka.nl terecht. Begonnen in 2013. Ik heb sinds die tijd meerdere mooie websites en huisstijlen mogen ontwikkelen plus veel adviezen gegeven over ICT voor kleine ondernemers. Ik weet zeker dat ik ook jou kan helpen.

Neem contact met me op.

Niet alleen ICT is een passie van mij. SCHRIJVEN is misschien nog wel een grotere passie. Ik geef in mijn blog online tips over het gebruik van social media, WordPress en diverse apps. Daarnaast krijg je ook een inkijkje in mijn leven. Dus: “Never a dull moment!” Ik ben druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe GRATIS dienst voor kleine ondernemers. Een tipje van de sluier? Promotie via mijn blog…

Atyna Janse en ik hebben AtyJean opgezet omdat we dol zijn op flexibel, inspirerend werken op diverse plekken in combinatie met overdracht van kennis. We geven zowel individuele workshops als klassikaal. AtyJean gaat over persoonlijk contact, verbinden en kennisoverdracht.

Scroll naar beneden dan vertel ik je wat ik voor je kan doen.

Advies social media
Wil je weten hoe je social media kan inzetten voor jouw bedrijf? En welke social media voor jou geschikt kan zijn? Ik werk al sinds 2007 met LinkedIn en niet veel later met Facebook. Ik heb veel ervaring opgedaan in het adviseren van kleine ondernemers. De wereld van de social media verandert snel. Samen gaan we kijken wat bij jou en je doelgroep/publiek past. Ik adviseer je ook over de laatste ontwikkelingen.

Neem contact op

Wat is WordPress?
WordPress is een zogenaamd "Content Management Systeem". Heel simpel gezegd; je kunt er een mooie website mee maken voor allerlei typen websites. Ik werk al sinds 2007 met WordPress en heb het zien ontwikkelen van een klein programmaatje alleen voor het bloggen (dat toen ook nog in de kinderschoenen stond) tot wat het nu is. Omdat de techniek in goede handen is bij WordPress, richt ik me bij het maken van een website naast veiligheid en stabiliteit vooral op de styling. En maak ik gebruik van aanbevolen, goede plugins en widgets. Bij mij geen websites van 20 in een dozijn. Ik maak websites die uniek zijn. Wil je meer weten over WordPress? ik geef ook workshops over WordPress zowel individueel als klassikaal.
Ontwikkelen huisstijl
De promotie van je blog, bedrijf, organisatie valt of staat met een goede huisstijl. Niet alleen online. Een goed logo zorgt ervoor dat je herkenbaar bent. Een huisstijl is niet alleen een logo. Ook kleuren, lettertype een zogenaamd mission statement en veel meer helpen de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Door middel van visitekaartjes, brochures, flyers offline en website en social media online maak je een compleet plaatje.
Individuele sessies
Wil je gewoon eens een keertje sparren over je website, het gebruik van social media? Je kunt een sessie met mij boeken, Voor €1,00 per minuut ga ik je helpen met je vragen. Je moet wel van tevoren reserveren. Het is handig als je vooraf aangeeft waar je hulp bij nodig hebt. Dan kan ik het een en ander voorbereiden.

Meer informatie...

Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Scroll naar beneden dan laat ik je een paar voorbeelden zien. Klik op een logo voor meer informatie en voorbeelden.

Openingstijden & informatie

+31622210047
Alleen op afspraak
Adres is geen bezoekadres
Kvk: 58840192
Advertenties

Vanaf september 2018 zal ik weer beginnen met het geven van workshops. Binnenkort kun je je aanmelden via de webshop. Sluiten