Doodle van de Dag nummertje 12

Sinds eind vorig jaar heb ik veel tijd gehad om naar televisie te kijken. 24Kitchen, BBC First en BBC One zijn mijn favoriete stations. Als je ziek bent, is televisie kijken een "nuttig" tijdverdrijf tussen alle hazeslaapjes door.  De programma's met daarin snelle recepten van Jamie Oliver en Nigella Lawson zijn mijn favoriet. Niet zozeer om ze precies volgens recept na te maken. Daar ben ik niet zo goed in. Het geeft me wel de nodige inspiratie om te expirimenteren. Dit omeletje is daar een resultaat van. Het was om je vingers bij af te likken.

Sinds eind vorig jaar heb ik veel tijd gehad om naar televisie te kijken. 24Kitchen, BBC First en BBC One zijn mijn favoriete stations. Als je ziek bent, is televisie kijken een “nuttig” tijdverdrijf tussen alle hazeslaapjes door.

De programma’s met daarin snelle recepten van Jamie Oliver en Nigella Lawson zijn mijn favoriet. Niet zozeer om ze precies volgens recept na te maken. Daar ben ik niet zo goed in. Het geeft me wel de nodige inspiratie om te expirimenteren. Dit omeletje is daar een resultaat van. Het was om je vingers bij af te likken.

Ik ben Jeanka Weijens, ik ben jeanka.nl  Met meer dan 35 jaar ervaring met allerlei computersystemen, ben ik in 2013 gestart met jeanka.nl. Ik ontwerp websites voor kleine ondernemers die je ECHT zelf kunt bijhouden.

Daarnaast ben ik ook gewoon Jeanka met hobby’s en ben ik chronisch ziek. Nieuwsgierig? Kijk dan eens onder het kopje “Over Jeanka” om mij ook persoonlijk te leren kennen

%d bloggers liken dit: