Doodle van de Dag nummertje 6

In het Flow-tekenboek staat een stukje over schetsen en buiten tekenen. Vanmiddag een kleine poging gedaan. Vooral niet alles tekenen wat je ziet. Dat kun je altijd later nog uitwerken is me geleerd. Wie weet zal deze schets ooit nog een keer de inspiratie worden voor een groter werk...

In het Flow-tekenboek staat een stukje over schetsen en buiten tekenen. Vanmiddag een kleine poging gedaan. Vooral niet alles tekenen wat je ziet. Dat kun je altijd later nog uitwerken is me geleerd. Wie weet zal deze schets ooit nog een keer de inspiratie worden voor een groter werk…

Ik ben Jeanka Weijens, ik ben jeanka.nl  Met meer dan 35 jaar ervaring met allerlei computersystemen, ben ik in 2013 gestart met jeanka.nl. Ik ontwerp websites voor kleine ondernemers die je ECHT zelf kunt bijhouden.

Daarnaast ben ik ook gewoon Jeanka met hobby’s en ben ik chronisch ziek. Nieuwsgierig? Kijk dan eens onder het kopje “Over Jeanka” om mij ook persoonlijk te leren kennen

%d bloggers liken dit: