fbpx
Bron: Death_to_the_Stockfoto

WordPress helder uitgelegd

WordPress is het meest gebruikte systeem voor het maken van websites. Veel mensen kunnen door de gebruiksvriendelijkheid van WordPress zelf hun website bijhouden. Maar ja, soms... Heb je hulp nodig en wil je wat handige tips & trucs weten, schrijf je dan in, DAN GA IK JE HELPEN!

Je kent het vast wel. Je hebt een website en je wil deze persé zelf onderhouden en aanvullen.

WordPress is gebruiksvriendelijk is je verteld. Maar jij snapt er niets van…? Zit jij met je handen in het haar en wil je advies?

Schrijf je dan in voor mijn workshop. Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring met WordPress en heb al diverse websites ontworpen. Geen moeilijke technische termen waar jij de rillingen van krijgt. Nee, ik leg het je helder uit. En als ik een term gebruik, leg ik je uit wat dat betekent.

Aan het einde van de middag, ben je alweer heel wat wijzer en vast geïnspireerd om wat meer met je website te doen.

Kun jij niet wachten? Kijk dan eens rond op mijn website? Ik gebruik diverse layouts en pas mijn site regelmatig aan met veelal gratis thema’s en plugins (Watte? Thema’s, Plugins? Wees gerust, ik leg je deze termen uit in de workshop!)

Voor wie?

Voor iedereen die een WordPress website heeft en die zelf bijhoudt. Geen technische kennis vereist.

Waar is het?

Bij Zij & ZigZag. Een gezellige locatie waar ik in ieder geval altijd weer geïnspireerd word.

Wat kost het?

€45 excl. BTW. Met koffie en thee inbegrepen.

Wat heb je nodig?

Je eigen laptop met je inloggegevens.

En verder…

Heb je vragen, geeft ze vooraf aan me door via info@jeanka.nl

Tot slot

Schrijf je in, doe mee! DAN GA IK JE HELPEN!

 

Reserveringen

WordPress is het meest gebruikte systeem voor het maken van websites. Veel mensen kunnen door de gebruiksvriendelijkheid van WordPress zelf hun website bijhouden. Maar ja, soms... Heb je hulp nodig en wil je wat handige tips & trucs weten, schrijf je dan in, DAN GA IK JE HELPEN! (Onderstaand bedrag is €45 + 21% BTW)

€54,45


%d bloggers liken dit: