fbpx

Homepage in nieuw jasje en nog veel meer

Ik heb het al eens eerder geschreven op mijn blog. Mijn website is een soort etalage om jou te laten zien wat je allemaal kunt doen met WordPress. De veranderingen die ik nu heb uitgevoerd op mijn website, geven de site een compleet nieuw ontwerp. Om jullie niet teveel in verwarring te brengen, hou ik wel mijn kleurenschema grotendeels in tact.

Wat is nu zo bijzonder aan dit ontwerp?

Alles is uitgevoerd zonder te programmeren. Plus het thema dat ik heb gebruikt, en de plugins en dergelijke zijn gratis. Met andere woorden, als iemand jou vertelt dat alle WordPress websites op elkaar lijken, dan weet jij nu dat dit niet zo is. WordPress zorgt voor de technische ondersteuning zodat ik aan de gang kan gaan met mijn creativiteit.

De homepage van mijn site is nu zo goed als klaar. Deze week komt mijn video online om jullie allemaal persoonlijk te kunnen verwelkomen. Wat is er leuker dan mij echt te leren kennen door mij te zien én te horen.

Workshop online en offline

In september wil ik weer beginnen met het geven van workshops, online en offline. Natuurlijk over WordPress. Waar moet je allemaal aan denken als je een website wil gaan bouwen. Hoe kan WordPress jou daarbij helpen en veel meer. Natuurlijk ga ik je ook vertellen hoe jouw website samen kan werken met jouw social mediakanalen.

Op de website ben ik begonnen met een pagina die jou allerlei termen gaat uitleggen. Wat is nou precies een plugin (WordPress) en wat is een SSL-certificaat. Laat vooral een reactie achter met jouw vraag, dan maak ik daar een item van met een antwoord.

Onderhoud je website

Daarnaast kun je binnenkort een abonnement afsluiten voor het onderhouden van jouw WordPress website. Internetveiligheid is wel een dingetje tegenwoordig. Websites die zijn gebouwd in WordPress kun je goed beveiligen. Je moet dat echter wel regelmatig doen. Net als geregeld je interne en externe links nalopen. Toch lastig als een bezoeker van je site op een link klikt die niet werkt. En ik kan je ook helpen met het plaatsen van content.

Wie was de eerste computerprogrammeur?

Ook zal ik mijn blog weer regelmatig gaan bijwerken. Tijdens mijn ziekte heb ik veel ideeën op papier gezet. Die ga ik nu voor jullie uitwerken. Weten jullie bijvoorbeeld wie het eerste computerprogramma schreef? Hint, het was een vrouw! Dus blijf mij volgen en je hebt “never a dull moment.”

%d bloggers liken dit: