Positieve instelling met kanker

Positieve instelling met kanker

Ik schrijf over al mijn interesses, waaronder ICT en social media plus de nodige levenservaring. Sinds eind 2016 heb ik eierstokkanker en daar blog ik ook over.

“Positieve” update

En nu vanaf 13-12-2017 bezig met mijn 2e behandeling. De kanker is helaas terug. Ik ben het gevecht weer aangegaan. Mijn lichaam was gelukkig goed genoeg hersteld om de in totaal 6 kuren weer aan te gaan met een positieve instelling. Wekelijks dit keer. Deze kuren zijn minder zwaar dan bij de eerste behandeling. Ik ga er weer voor!! Ik laat deze ziekte niet mijn leven overheersen! Wil je weten wat ik voor mijn werk doe, kijk dan eens hier of neem contact met me op!

Toen

Er zijn blogverhalen die de moeite waard zijn om te herhalen. Dit is er zo eentje. Geschreven toen ik nog bezig was met mijn eerste behandeling. Herstellen is eerlijk gezegd moeilijker dan ziek zijn. Klinkt misschien gek! Eigenlijk is het heel simpel. Je voelt je goed, maar zodra je al een beetje actief wordt, laat je lichaam weten dat het nog bij lange na niet is hersteld. Het vertelt je hersenen dat het moe is. En oh wee, als je daar niet aan toegeeft. Ondertussen doe ik 2x per week mee aan een speciale fysiotherapie. Speciaal om vermoeidheidsklachten van (voormalig)kankerpatiënten te verminderen. Ik merk wel dat ik daardoor iets minder moe ben. Het kan beter. Toch meer rust nemen. Oh, wat is dat moeilijk voor zo’n bezige bij als ik.

Wil je meer weten over “mijn” vorm van kanker, kijk dan op de website van mijn gynaecoloog/oncoloog dr. Adriaan Logmans.

Bron foto’s: Pixabay.com. Rechtenvrij

%d bloggers liken dit: