Stoppen met vechten…?

Ik ben een positief ingesteld mens. Soms zijn er situaties die me boos maken. Blijkbaar vinden sommige mensen dat je niet dapper zou vechten met kanker. Nou, lees het artikel maar dat me zo boos maakte en mijn reactie erop. 

Vechten zal ik blijven doen!

Ik ben een positief ingesteld mens. Soms zijn er situaties die me boos maken. Blijkbaar vinden sommige mensen dat je niet dapper zou vechten met kanker. Ik heb er een artikel aan gewijd.

Kanker is terug

Ik ben al meer dan een jaar aan het vechten. Om beter te worden, tijdens het herstel en nu weer. De kanker is terug en weer vecht ik.

Als je er vroeg bij bent, geluk hebt en goede artsen die je behandelen, gefeliciteerd! Als je het gevoel hebt dat alles vanzelf gaat, prima! Maar respecteer degene die wel vinden dat ze een gevecht aan het voeren zijn. Die misschien ook hele goede artsen hebben, minder geluk en waar de diagnosis op het nippertje kwam. Want ook dat is mogelijk.

Nadat deze behandeling klaar is, ga ik vechten om zo goed mogelijk te herstellen. En hopen dat de kanker dit keer veel langer wegblijft. Ik ga ervoor!

 

%d bloggers liken dit: