Waarom jeanka.nl?

WordPress is echt mijn ding. Sinds 2007 heb ik WordPress zien uitgroeien van een eenvoudig blogprogramma naar een systeem waar de grootste bedrijven en organisaties wereldwijd hun websites in maken. Tegelijkertijd is WordPress trouw gebleven aan de beginselen waarom het in eerste instantie is gebouwd. Er is geen technische kennis nodig om een WordPress site te maken. Tegenwoordig is het mogelijk om alle thema’s en plugins zonder coderen aan te passen. Echter, nodig is het niet!

Ik noem 7 voordelen op waarom je jeanka.nl moet kiezen om samen te werken:

  1. Ik kan jou een goede prijs / kwaliteit leveren;
  2. Geen uurtje factuurtje mentaliteit;
  3. Ik wil heel graag met jou meedenken zodat jij een site krijgt waar jij echt tevreden over bent;
  4. Ik zeg niet alleen dat jij je site kunt onderhouden, ik laat het je ook zien;
  5. Tegen een concurrerend tarief kan ik je ook een abonnement voor onderhoud aanbieden;
  6. Ik kan je adviseren over de combinatie met online huisstijl en social media. Ik maak een compleet pakket voor je;
  7. Ben jij creatief? Ik ook! Geen standaard WordPress website als jij dat niet wilt.

Zelf website bouwen

En juist daarom moet je bij jeanka.nl zijn als je een website echt zelf wilt bijhouden. Ik laat je zien dat je een mooie website kunt maken zonder codeerkennis. Via een workshop bij Zij & ZigZag of een 1-op-1 sessie (zowel online als offline) leer ik je basis van het “vak”.

Heb je al een WordPress website en heb je te weinig tijd om de site goed bij te houden en te onderhouden, dan kan ik het voor je doen. Kijk even hier voor de mogelijkheden.

Afwegingen

Het merendeel van mijn klanten zijn zeer zelfstandige dames. Deze dames zijn goed in hun vak, gepassioneerd in alles wat ze doen. Tegelijkertijd hebben ze niet zoveel met ICT. Vaak vinden ze het een beetje eng, heeft het hun interesse niet. Niet zelden zijn ze erg onzeker over alles wat technisch is; vinden het vaak een mannenzaak en geven er daarom geen prioriteit aan. Maar ja, de huidige manier van ondernemen verlangt een goede website gecombineerd met aanwezigheid op social media en een duidelijke online huisstijl.

Als ondernemer wil je op de kosten letten, dus alles wat jezelf kunt doen, spaart weer geld uit. Dus kiezen deze dames vaak met tegenzin om de site zelf bij te houden. Als je geen fijn gevoel krijgt bij het werken aan je website of omdat het zelf bijhouden toch niet zo makkelijk is als het lijkt, komen ze vaak naar mij toe om ze te helpen.

Of zelf bouwen een goede afweging is, hangt helemaal af van de wil en de kennis die jij hebt. Ik kan je daarin goed adviseren.

Techniek is te belangrijk om alleen aan mannen over te laten – Missie

Ik heb er zelfs een blogpost over geschreven. Al jaren voel ik me vrij eenzaam binnen mijn technisch vakgebied – ICT. Bij het grote IT-bedrijf waar ik voor werkte voordat ik met jeanka.nl starte, was ik de enige vrouw op ons klantproject. Bij andere projecten was het niet veel beter. Vaak waren daar helemaal geen vrouwen bij betrokken. De meeste vrouwen die voor het bedrijf werkten, werkten in een staffunctie. Bijvoorbeeld in HR of op een secretariaat. In het procesmanagement waarin ik werkzaam was, kwam je er een paar tegen. Het heeft me altijd verbaasd waarom er juist in Nederland zo weinig vrouwen de ICT omarmen. Toen ik in Londen werkte, was dat wel anders. ik heb dat altijd heel jammer gevonden. Want lees mijn blogpost maar over de vrouwen in techniek. Dan zul je ontdekken dat juist vrouwen de uitvinders zijn van alle technische snufjes die ons leven tegenwoordig zo makkelijk maken. En daarom is het mijn missie om jullie te laten zien dat WordPress heel leuk kan zijn en dat ook jij zelf je website kunt maken en onderhouden. “Yes, you can too…”

“Yes, I can…” een website voor jou maken.

Ook als ik een website voor je maak, doe ik dat zonder coderen. Als je na oplevering, de site echt zelf wilt onderhouden, moet je risico’s vermijden. Plugins bijvoorbeeld moeten goed met elkaar kunnen samenwerken zonder houtje-touwtje oplossingen om ze aan de praat te houden. Net zo goed als widgets en thema’s. Waarom een standaardthema kiezen en helemaal verbouwen als je ook uit duizenden gratis en betaalde thema’s kunt kiezen. Ik help je op weg. In het kennismakingsgesprek nemen we al een aantal zaken door, kleuren, lettertypen, layout. En het allerbelangrijkste teksten en foto’s die jouw bezoekers vertellen wat je doet en wat jij aan hen wilt overbrengen. 

Als ik een website voor je heb gemaakt, krijg je van mij een korte uitleg over WordPress en hoe je je eigen website kunt onderhouden. 

En mis je inspiratie, kijk dan gewoon rond op mijn site. Ik beschouw mijn site als mijn winkel. Ik verkoop daar WordPress en laat je zien wat er allemaal zonder coderen mogelijk is. Het merendeel van de gebruikte thema’s en plugins zijn gratis. Kijk eens rond op mijn Pinterest-pagina. Daar vind je allerlei informatie over WordPress, bloggen, social media, gebruik van kleuren en lettertypen op je site en nog veel meer. Wil je meer informatie en een keertje sparren. Sparren kan in mijn unieke 1-op-1 sessies €1 per minuut. Maak een afspraak, dan ga ik je helpen!

Advertenties