fbpx

Over Jeanka

Ik noem mezelf een creatieve, kleurrijke, leergierige en positief ingestelde DigiDiva. Met een passie voor WordPress, bloggen, social media en alles wat met kleur en illustreren te maken heeft.

Schrijven heb ik altijd al gedaan. Als kind herinner ik me dat ik al lopend naar school droomde van het kunnen lezen en schrijven. De lessen schrijven op de basisschool vond ik fantastisch. Ik deed altijd heel erg mijn best om het zo mooi mogelijk te doen. Daarom ben ik gaan bloggen. En is schrijven een passie.

Wie ben ik?

Daar heb ik een mooi blog over geschreven. Bekijk en lees het hier.

Vernieuwingen

Daarnaast was en ben ik altijd geïnteresseerd in vernieuwingen. Het is daarom niet vreemd dat ik de ICT heb omarmd toen ik daar in 1982 kennis mee maakte. In 2007 kwam ik in aanraking met zowel WordPress als social media. Ik was niet direct enthousiast over het sociaal zijn op internet. Ik was ronduit sceptisch. Toen steeds meer bekenden in binnen- en buitenland zich ook gingen presenteren op LinkedIn en Facebook was ik om. Want wat is er nou leuker om oud klasgenoten en collega’s in het buitenland weer terug te vinden en de oude banden te herstellen? Daarom werd ik steeds enthousiaster. Sindsdien is social media een steeds grotere rol in mijn leven gaan spelen, persoonlijk en zakelijk.

WordPress

WordPress is voor mij het beste systeem om een website mee te bouwen voor zowel kleine als grote bedrijven. Ik werk al sinds 2007 met WordPress. Eerst om korte verhaaltjes voor mezelf te schrijven, later een blog tijdens de renovatie van mijn huis en sinds 2013 voor het maken van websites. 

Omdat WordPress technisch goed in elkaar zit, kan ik me meer richten op de voorkant. Natuurlijk besteed ik ook aandacht aan de stabiliteit en veiligheid van websites. Het liefst werk ik met kleine ondernemers. Ik vind het een uitdaging om een stijl voor hen te ontwikkelen die effectief is, goed door henzelf is bij te houden en toch uniek is. Ik leer ze ook hoe ze hun promotie kunnen plannen waardoor je effectief met je tijd omgaat.