Hoe werk ik samen en wat is mijn passie?

Schrijven heb ik altijd al gedaan. Als kind herinner ik me dat ik al lopend naar school droomde van het kunnen lezen en schrijven. De lessen schrijven op de basisschool vond ik fantastisch. Ik deed altijd heel erg mijn best om het zo mooi mogelijk te doen. Daarom ben ik gaan bloggen. En is schrijven een passie.

Vernieuwingen

Daarnaast was en ben ik altijd geïnteresseerd in vernieuwingen. Het is daarom niet vreemd dat ik de ICT heb omarmd toen ik daar in 1982 kennis mee maakte. In 2007 kwam ik in aanraking met social media. Ik was niet direct enthousiast. Ik was ronduit sceptisch. Toen steeds meer bekenden in binnen- en buitenland zich ook gingen presenteren op LinkedIn en Facebook was ik om. Langzaamaan werd ik steeds enthousiaster. Ik vond het zo leuk dat ik sinds 2013 er mijn werk van heb gemaakt.

Het liefst werk ik met kleine ondernemers. Ik vind het een uitdaging om een stijl voor hen te ontwikkelen die effectief is, goed door henzelf is bij te houden en toch uniek is. Ik leer ze ook hoe ze hun promotie kunnen plannen waardoor je effectief met je tijd omgaat.

WordPress

WordPress is voor mij het beste systeem om een website mee te bouwen voor zowel kleine als grote bedrijven. Ik werk al sinds 2007 met WordPress. Eerst om korte verhaaltjes voor mezelf te schrijven, later een blog tijdens de renovatie van mijn huis en sinds 2013 voor het maken van websites. Omdat WordPress technisch goed in elkaar zit, kan ik me meer richten op de voorkant. Natuurlijk besteed ik ook aandacht aan de stabiliteit en veiligheid van websites.

Ik denk graag mee met mijn klanten. Over het maken van een huisstijl, website of inzet van social media. Mag ik dat ook met jou doen? Neem contact op voor vragen.

Advertenties

Geef een reactie