Wie is Jeanka?

Welkom op mijn eerste blog via Jeanka’s Blog. Ik hoop dat je mijn manier van posten leuk vindt. Laat vooral een reactie achter onder dit bericht.

Advertenties

4 reacties

  1. Joan

    Fijn dat je weer zover bent en dat je weer kunt bloggen, je bent een begenadigd schrijver en ik zal je zeker blijven volgen. Sterkte en veel succes met je nieuwe blog <3

  2. Ria mostafa

    Is heel wat anders dan netwerkverbinding over diverse lijnen te verkopen. Met deze blogspot verbindt je toch weer maar dan mensen. Heel goed en sterk van je dat je zo positief kan blijven, maar helaas weet ik uit eigen ervaring dat je op die manier het beste op de been (zit zelf inmiddels in rolstoel) kan blijven. Heel leuk om op deze manier van je te horen en sterkte met alles.
    Groetjes je oud-collega Ria Mostafa

Reacties zijn gesloten.